2011. március 25., péntek

Merckformin

Néha felül kell vizsgálnom korábbi döntésemet, és mégis csak rá lépek az eddig mellőzött útra. Beszedem és lenyelem a keserű pirulát. Igen! Nem csüggedek. Új döntés, új élmények, új lehetőségek, új távlatok... :) Elfogadom, és folytatom...

3 megjegyzés:

  1. Szia Niki!

    Kitartás és ne csüggedj. Acélozd meg a tekintetedet. :)

    Nem úgy mint én, aki első hétvégéjén azzal tette tönkre a már egyre jobban sikerülő diétát, hogy szombaton bepusztított egy tábla keserű csokoládét.

    Viszont "napoztam" egy 10 percet és beszedtem 10000 NE D-vitamint.

    Te hiszel, vagy legalábbis figyelembe veszed mit ír Szendi Gábor?

    seraphim.tipo

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!
    Nem tudom, hol és merre laktok, de fel szeretném hívni a figyelmeteket, ha még nem tudtok róla, hogy sok-sok önsegítő kör létezik PcOS témában (én a miskolcinak vagyok az alapító tagja).
    Nem érdemes, sőt, nem szabad kétségbe esni, mert a betegség gyönyörűen kezelhető. Igen, nehéz az életmódváltás, nehéz beiktatni a mozgást és kiűzni a cukrot, de megéri!!!
    Zsuzsa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Zsuzsa!
      Köszönöm bejegyzésed!Igen tudok ezekről a körökről. A kétségbe esés szerencsére engem elkerült, illetve egész pontosan, amikor megtudtam (2008)akkor erőt vett rajtam, de egyből tájékozódtam és hamar rendeztem soraimat. Sok minden változott az életemben azóta, például ki se tudják mutatni az inzulinrezisztenciát a vizsgálatok során (én inkább emiatt vagyok, voltam bajban), és ez még a gyógyszer szedése előtt volt, pusztán a diéta és mozgás hatására, főleg a diéta. Jelenleg persze szedem a gyógyszert a nőgyógyászom javaslatára... Elnézést kérek az igen lassú válaszért. Igyekszem naprakészebb lenni. Szeretettel Niki

      Törlés